Apostem per l'autonomia dels infants i joves.
Creiem en les "Segones oportunitats".
Don Bosco, una proposta educativa pels infants i joves de Lleida.
Infants i joves, principals protagonistes del seu futur.
Les famílies, les grans aliades de la nostra proposta educativa.
L'esperit de família, que es transmet en l'acompanyament dels educadors/es vers els infants, joves i les seves famílies.
No "sobra" mai cap infant ni jove.
Preparem als joves cap a la seva emancipació.
Prevenció, alegria i educació, les grans eines de la nostra acció educadora.

Notícies

Inauguració del curs 2017-2018

Dijous 21 de setembre, la PES Lleida va inaugurar el curs escolar de mans del nostre Titular Joan Valls, sdb;  acompanyat del Sr. Alcalde de Lleida, el Sr. Bisbe i el Sr. Forné, Diputat de la Generalitat.

La inauguració del nou curs escolar és sempre un acte obert a la ciutadania i reivindicatiu vers les autoritats de les diferents administracions per a demanar que es mantinguin receptius vers les realitats juvenils que tant ens preocupen i ocupen com a entitat salesiana, educativa, social i cristiana. A més a més dels parlaments de rigor de les autoritats presentsa l'acte, la PES va presentar també els serveis educatius actius i los reptes de treball per aquest nou curs.

Al acte van estar presents educadors de la PES, Joves, voluntaris,voluntàries, amics, amigues de l'entitat i membres de l'Associació CIJCA, qui va cessar la seva activitat com a associació aquest darrer mes de juliol. 

WhatsApp Image 2017 09 21 at 19.46.19

CIJCA, en el seu darrer acte com a associació dedicada als joves en situació de vulnerabilitat de Lleida i la seva província, va atorgar el Premi Antoni Mateu als JOVES d'ahir i d'avui que han passat pels diferents serveis educatius en aquests 32 anys de vida i que durant el 2014 va cedir la gestió dels seus serveis educatius a Salesians Sant Jordi.

En representació de tots aquests joves el premi va ser atorgat a la Srta. Macarena Sousa pel seu recorregut en la nostra entitat: de nena a voluntària educadora.

Per motius laborals de la jove, va recollir el premi, en nom seu, un dels seus germans acompanyat dels seus pares. Tota la família Sousa s'ha mostrat sempre col·laboraora i ha recolzat la nostra tasca educativa com a entitat.

WhatsApp Image 2017 09 21 at 19.52.27

 

agenda

memories 2

Contacte

SALESIANS SANT JORDI-PES LLEIDA

C/ Mariola, 35, baixos · 25003 Lleida

Tel.: 973 27 57 57

pes.lleida@salesians.cat

Patrocinadors