Àrea de serveis per a joves

L’ Àrea de serveis per a joves aglutina diferents projectes:

  • Espai Jove
  • Pis assistit Casa Don Bosco

A l’Espai jove aglutinem tot un seguit d’accions i ofertes per tal de treballar l’autonomia dels joves i que aquests puguin  realitzar el seu projecte vital. Oferim un espai, activitats, educadors, acolliment i mitjans per tal que els joves, especialment els majors de 18 anys, puguin seguir amb el seu procés d’emancipació de manera òptima.

També es recolzen iniciatives i activitats proposades pels mateixos joves. Aquest projecte està promogut i subvencionat pel Departament de Joventut i per la Federació de pisos assistits (FEPA).

Aquest servei s’ubica al propi centre Pes Lleida

mariola 35

L’activitat de futbol es realitza al CEIP Frederic Godàs (Cappont)

futbol

 

DSCN1981 copia 768x1024El pis assistit Casa Don Bosco s’ubica al barri de la Bordeta. És un pis de quatre places, dos d’elles conveniades per l’ASJTET –DGAIA, les altres dues places són pròpies; la seva finalitat és a acollir joves ex-tutelats i/o joves amb dificultats per a la seva emancipació, que tinguin un grau d’autonomia adquirit força elevat i que alhora precisin i vulguin una supervisió educativa continuada.

La participació en aquest servei és voluntària, per tant és molt important el compromís i el grau de responsabilitat dels destinataris per tal de respectar la convivència i la normativa d’ús del pis.

agenda

memories 2

Contacte

SALESIANS SANT JORDI-PES LLEIDA

C/ Mariola, 35, baixos · 25003 Lleida

Tel.: 973 27 57 57

pes.lleida@salesians.cat

Patrocinadors